40° Memorial


25.01.2022 Mededeling • Communication

Het tornooi wordt verplaatst naar 2023.

Le tournoi sera déplacé en 2023.

The tournament will be moved to 2023.


26.01.2021 Mededeling • Communication

Het tornooi wordt verplaatst naar 2022.

Le tournoi sera déplacé en 2022.

The tournament will be moved to 2022.


04.05.2020 Mededeling • Communication

Het tornooi wordt verplaatst naar 2021.

Le tournoi sera déplacé en 2021.

The tournament will be moved to 2021.


13.03.2020 MEDEDELING • COMMUNICATION

Gezien de beslissing van de Nationale Veiligheidsraad wordt het tornooi verplaatst naar een nog te bepalen latere datum. Wij houden u op de hoogte hiervan.
Met dank voor uw begrip!

Compte tenu de la décision du Conseil de sécurité nationale, le tournoi sera reporté à une date ultérieure à déterminer. Nous vous tiendrons informés à ce sujet.
Merci pour votre compréhension!

Given the decision of the National Security Council, the tournament will be moved to a later date to be determined. We will keep you informed about this.
Thanks for understanding!


Logostandaardvariantmetbaseline
40Coming-soon


40e Memorial !

Iets SPECIAALS komt er aan...

Noteer alvast de data reeds:

15-21.03.2021


Het ontstaan

Voorzitter Marc Van Houdt durfde het aan om een prestigieus tornooi op poten te zetten waarin elke bowler, van klein tot groot, echt een grote kans maakte om in de prijzen te vallen.

Spijtig genoeg kon hij de eerste uitgave ervan niet meer meemaken door zijn plotse overlijden op 40-jarige leeftijd tijdens een mini-voetbalmatch. Hij was uiterst geliefd bij zijn vrienden en alle bowlers uit de bowlingwereld betreurden zijn plotse overlijden.

Het clubbestuur wijzigde de naam van het tornooi in “Memorial Marc Van Houdt” op aanvraag van de echtgenote van Marc.


Enkele jaren later

Een zeer talentvolle bowler, Luc Van Renterghem, had onze rangen vervoegd en werd glansrijk kampioen van onze club. Het was van nul tot 185 gemiddeld in anderhalf jaar (in die tijd!)! Gedreven en vol ambitie wou hij steeds hogerop om de beste te worden. Niets was hem daarvoor teveel. Zelfs op bowlingcursussen in het buitenland was hij aanwezig. Een spijtig auto-ongeval maakte echter op 30-jarige leeftijd een einde aan zijn dromen. Nogmaals verdween een goede vriend uit ons leven.

Op vraag van de familie, voegden wij zijn naam toe aan de memorial zodat deze sedert “Memorial Marc Van Houdt & Luc Van Renterghem” heet.


Een klassieker van een bowlingtornooi

Sedert het begin had ons tornooi veel bijval bij de bowlers. Uiteraard kwam dit doordat meer dan één bowler op 3 kans maakt om met een prijs naar huis te gaan!

Ondertussen is ons internationaal tornooi tot ver buiten de grenzen gekend en is het een klassieker geworden.


Super6

Samen met 5 andere tornooien maakt ons tornooi deel uit van de “Super 6”-groep, waardoor de deelnemers extra kansen maken op gratis finales en extra prijzen.


Geen enkele reden om dus niet mee te doen aan onze

“MEMORIAL MARC VAN HOUDT & LUC VAN RENTERGHEM”


SCHRIJF JE NU IN!!

memorial@dcgbc.be
 © DCGbc 2021